Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Säsongsfinal!

Ankan tipparPosted by Anneli 17 Dec, 2011 13:53
Ikväll gäller det. Sista rundan för dem här gången. Har som sagt tappat räkningen lite, men jag tror att jag har ungefär 7 poängs försprång till Erik. Taktiken är som följer: Erik har spelat safe och gått på tidningens tips. Jag har gått på en annan linje och satsar på att vara ensam med 13 rätt denna vecka och chansade hej vilt. Ikväll vet vi vem som har äran och berömmelsen i behåll. Och kanske blir det en runda till till våren.

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post82

Sketen lördag

Ankan tipparPosted by Anneli 13 Nov, 2011 11:55
Det blev inga miljoner igår heller. Uppehåll i premiere league för EM-kval och landskamper. Svårtippat således och jag och Erik skrapade bara ihop 3 rätt var. Har för länge sedan tappar räkningen på vilken omgång vi är i och totalen. Det viktigaste är diffen. Eftersom Ekan ledde med en poäng förra veckan så är det det som gäller även denna vecka. Jag såg ut att klå honom ett tag, men han fick in några rätt på slutet i matcher där jag tappade. Så. En ynka poäng. Nästa vecka tar jag honom!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post71

Vecka 43

Ankan tipparPosted by Anneli 29 Oct, 2011 14:36
Efter fiaskot förra veckan så har både jag och Erik en ny strategi för denna lördagens tippande: Skit i vad alla experter säger och mer intuition och magkänsla. Vi har alltså tippat helt själva utan tips från coachen och resultatet blev att vi bara har spelat lika på 3 matcher av 13. Detta kan gå hur som helst. Avspark kl 16, idag kommer miljonerna, frågan är vem som kammar hem dem!?


Veckans rader hittar ni här

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post67

Reducerat

Ankan tipparPosted by Anneli 24 Oct, 2011 21:47
Okej, här kommer en liten uppdatering från lördagens och förra lördagens tippande. Förra veckan hade jag och Erik lika många rätt, fem eller sex eller så, inget att tala om. Veckan borde ha sett bättre ut, men tydligen så var det svårtippat. DN hade inte en enda tvåa i sin rad, det hade inte Ekan heller, men det hade jag dock på fel ställen för att naturligtvis så blev det en massa tvåor. Således bottenresultat denna vecka. Erik fick 3 rätt och jag skrapade ihop 4. Reducerat alltså, Ekan leder över Ankan med en poäng, men på lördag är det match igen, viktigare än någonsin!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post66

Lördagens game

Ankan tipparPosted by Anneli 03 Oct, 2011 18:44
Det var lite mer svårtippat i lördags än veckan innan. Jag hade inte kört lika safe, för att jag i all tentapanik resonerade att jag skulle bli miljonär och ensam med 13 rätt. Det lönade sig inte och herr Backman skrapade därför ihop 8 rätt och jag hade 6. Veckans gästspelare Perni fick 7 och halvgarderaren Christer fick typ 10, men eftersom halvgarderare inte räknas så gör vi inte det. Ställningen är alltså:


Ankan: 26


Ekan: 28


Spelet går vidare nästa vecka. Kanske blir veckans gäst då Pär som förmodligen är hemma hos oss.

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post62

Runda 3

Ankan tipparPosted by Anneli 24 Sep, 2011 18:53
Inför denna runda var spänningen oliiiiiiiidlig. Ekan ledde med en poäng, och när vi jämförde våra rader i onsdags så var det bara en enda match vi hade satt olika i (Doncastle - Crystal Palace, Ekan X och jag 1). Viktig match således och riktigt spännande omgång. Vi hade tippat riktigt bra, men tyvärr hade resten av Sverige det också men jag slutade på 10 rätt och Ekan på 9 och därmed är poängen lika inför omgång 4. Asviktigt, ingen utdelning, men utjämnat alltså :)


Ankan: 20


Ekan: 20


Nästa vecka kommer miljonerna, jag känner det på mig!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post60

Omgång 2

Ankan tipparPosted by Anneli 18 Sep, 2011 20:01
Har haft lite mycket, så jag har inte hunnit lägga upp våra rader innan igår. Spänningen var dock på topp och jag och Ekan hade varsin lapp med hur vi hade tippat och varsin öl (min alkoholfri, hans glutenfri) och snacks. Vi hade båda fler rätt den här gången än förra gången. Oturligt nog för mig hade Ekan ett rätt mer, han hade 7 mot mina 6, så han ligger nu en poäng före mig totalt.


Ankan: 10


Ekan: 11


Inga miljoner den här veckan heller, men kampen om totalsegern går vidare nästa vecka.

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post56

Resultat omgång 1

Ankan tipparPosted by Anneli 11 Sep, 2011 19:33
Efter omgång 1 lyckades jag och herr Backman skrapa ihop lika många poäng (hela 4 var) varav en poäng var var på matcher där den andra spelat något annat. Så ställningen är alltså:


Ankan: 4


Ekan: 4

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post54
Next »