Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

En tripp som inte blir av

VardagligtPosted by Anneli 23 Aug, 2017 14:02
Igår var det soligt och varmt här i Nacka. Jag hade gått en lång tur i Nyckelviksreservatet och kände att sommarens sista suck kanske är nu. Föreslog därför till Erik att vi kanske skulle ta en tur till sommarstugan i helgen, något som han nappade på. Vi började fundera över hur vi skulle göra det så lätt för oss som möjligt. Ju mer vi pratar om det desto mer jobbigt tycker jag att det låter. Det är långt att köra, massor att packa, inget som är klart när vi kommer, barn som kommer att vakna tidigt för att de sover i samma rum, bebis som sover på ny plats, inget rinnande vatten med allt vad det innebär samt en tveksam väderprognos för Smedjebackens kommun. Jag börjar tveka. Realism ställs mot känslor. Den jobbiga verkligheten mot hur skönt och mysigt det skulle kunna vara med en tur till landet en sista vända för året.

Idag sade jag till Erik att jag inte ville åka. Att jag inte orkar. Att jag bara vill vara hemma. Njuta av vädret som ser ut att bli hyggligt på hemmaplan. Erik är Erik så han sade bara okej. Och så var saken ur världen.

Så vi blir hemma i helgen. Kanske blir det en tur till Sickla marknad. Kanske fixar vi lite sensommarfint på altanen. Stuglivet skjuter vi på till 2018.

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post118