Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

En alldeles vanlig dag

VardagligtPosted by Anneli 11 Dec, 2017 11:04
Flera av er som läser bloggen lite mer regelbundet har hört av er på olika sätt för att kolla hur det är. Svaret på frågan varierar förstås från en stund till en annan, men på det stora hela så är det bra. När jag öppnade denna blogg igen så var en av tankarna att jag ska skriva när jag känner för att skriva. Inte för att jag måste eller av tvång för att uppdatera mig eller något, utan som en ventil. Jag har alltid tyckt om att skriva och jag mår bra när jag gör det. Och behovet av att skriva infinner sig oftast när det är som allra jobbigast. Och denna höst har varit en utmaning på många sätt.

Men idag är en alldeles vanlig dag. En vanlig måndag. Jag hann duscha i morse för att jag kom upp i tid för att jag har sovit i natt. Vi kom iväg till förskolan utan bråk och alla fick på sig vinterkläderna utan tårar. På måndagar brukar jag försöka att bara vara hemma, ofta behöver jag vila efter helgen (De är vanligtvis rätt intensiva) och röja lite i min takt (eller dricka kaffe med valfritt duppa) och fundera över veckan. Bror sover fortfarande inte så mycket på dagarna så vi busar en del. På måndagar hämtar jag Vera sent, vilket innebär att jag inte behöver stressa från förskolan till skolan vilket oftast ger en bra hämtning av Axel. Måndagar är nog veckans bästa dag.

Imorgon är det tisdag och då står lite annat på schemat. Besök på bvc 8.20 vilket innebär rockad i morgonrutiner då jag behöver lämna Vera tidigt (tack och lov har vi ett flexibelt fritids). Sen blir det julklappsshopping, ta emot varor och stöka inför Lucia. Resten av veckan går i samma stil. Men idag tar vi det lugnt, jag och Brorsan.

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post141