Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

2018

VardagligtPosted by Anneli 10 Jan, 2018 11:08
Så har jag äntligen fått be 2017 packa och dra och 2018 är inlett. Det nya året fick en bra start med att barnen hade jullov. Ett jullov som jag bävat lite inför för att hösten varit så rörig. Alla tre hemma i flera veckor varav en av dem själv. Dock var min oro i onödan. Med några få undantag har vi haft det riktigt fint. Vi har har varit på utflykter och varit hemma. Vi har träffat vänner och varit bara med familjen. Vera och Axel har lekt fint, pysslat och varit utomhus. Vid en tur till en lekpark i närheten satt de direkt igång att leka familj och klätterställningen blev en borg och jag satt på en bänk i över en timme och kunde bara njuta av hur fint de lekte tillsammans. De sista dagarna av ledigheten var de dock en smula rastlösa och det var skönt att köra igång skola och förskola igen igår. Det tror jag hela familjen utom möjligtvis Bror tyckte.

Julledigheten innebar också att vila för mig. Efter ett halvår av crappy nattsömn var det skönt att få lite sovmorgnar. Det gjorde att jag kopplade av och hade lättare att somna om på natten också. För första gången på jag vet inte hur länge känner jag mig utvilad. Bror har haft den goda smaken att sova till ca 9 på förmiddagarna. En effekt av att han fortsätter knöla vid läggning iofs...

Så, på det stora hela har det börjat bra. Min hälsa är det som är lite svajigt. Sedan bröstinflammationen i höstas har det knölat lite i högra bröstet. Feber som kommer och går. Inflammation som går upp och ner. Smärta och förhårdnad. Idag kände jag mig tvungen att kontakta amningscentrum för att få råd. Så nu står jag på smärtstillande och ordination att vila. Amma mindre och vid behov fasa ut amningen på det bröstet som krånglar. Så nu hoppas jag att det ska fungera så att jag slipper känna mig så risig hela tiden.

Hoppas att ni har haft en bra inledning på det nya året.

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post142