Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Illa, jag mår illllaaaaa

VardagligtPosted by Anneli 01 Aug, 2010 12:23
Jag mår illa. Precis hela tiden känns det som. Idag försökte jag springa en tur, men jag orkade bara halva och sedan mådde jag så illa att jag trodde att jag skulle kräkas och fick gå sista biten hem i tron om att jag skulle få se gårdagskvällens intag på asfalten. Jag vet inte om illamåendet som jag har haft i cirka två veckor nu beror på värme, dåliga semstervanor (läs alkohol, sena nätter, mycket kaffe, mycket socker, lite motion, äta mycket ute) eller vad det beror på, men hur som helst så tyckte jag att det var dags att göra något åt det.

Alltså, mindre eller i bästa fall inget av det som står i parentesen ovan och in med örtteer, hälsokost, mycket vatten och bort med allt gift som det är så lätt att ta till när man inte orkar tänka. Jag ska försöka uppdatera min hemsida om kosten jag hade tänkt att äta och också försöka blogga lite om den.

Idag när jag kom hem från den misslyckade joggingturen så blev det, efter ett glas vatten, en kopp pepparmyntste och två smörgåsar på surdegsbröd från lokala bageriet. Efter det så googlade jag och kom fram till att jag ska köpa svartvinbärsolja, Inkate (att jag har glömt den gamla godingen!), dong quai och sedan så ska jag åka hem till mamma och pappa och plocka hallonblad och göra te på. Det ska tydligen vara bra för alla slags kvinnokrämpor.

Till lunch idag blir det blomkålssoppa med kokosmjölk. So far so good. Sedan kommer nog prövning nummer ett. Jag och Erik ska in till stan och fika med Magnus och Lina. Skriver mer sedan!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post27