Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

dan före dan före...

VardagligtPosted by Anneli 22 Dec, 2009 19:52
Idag har det varit en helt vanlig tisdag ett par dagar före jul. Kom upp i morse och det var mindre än 10 minus celsius. Ingenting som inte en tjock parkas och långkalsonger klarar tänkte jag och knatade ner till bilen. Tänkte att jag kunde unna mig att ta bilen idag eftersom vi hade en del att fixa på eftermiddagen, men tydligen var kylan mer än bitchen kunde klara, så det var bara att springa mot tåget, för att halvvägs inse att jag inte hade SL-kortet. Fick vända hem igen, in genom dörren som Erik så klart hade låst. Förbannade mig själv när jag famlade efter nycklarna att jag att jag för bara någon vecka sedan gett en 20-minuters föreläsning om inbrottstjuvar och narkomaner. In, ta kortet, gå till ett tåg som jag trodde att jag missat. Halvvägs ner i trappan till Nacka station ser jag dock tåget, som är 10 min försenat, rulla in mot plattformen. Fick springa som en galning, men hann precis med i alla fall.

Väl på jobbet var det långsamt nästintill dötrist. Minuterna masade sig fram mot lunch. Lunch, sagostund och sedan leda igen. Fick dock gå hem tidigt. Tur det, skulle ju till mekonomen för att köpa K-sprit. Sen gick jag till Bolaget och köpte betydligt trevligare former av etanol och tillsammans med Ekan fixade jag en sista minuten julklapp till en bekant. Riktigt trevligt var det och fika hann vi med också. Inte trevligt var det att släpa upp alla tunga flaskor och burkar som ska räcka hela långa julhelgen upp på berget där vi bor. Försökte sjunga för att hålla humöret upp, men alla julsånger blev Onkel-versioner. Tänkte att jag skulle testa att starta bilen i alla fall, och minsann, nu var det lite mildare ute så nu startade hon. Dock hade hon fått en fin lapp som visade att jag inte hade flyttat bilen som jag borde i morse. God Jul stadskontoret i Nacka.

Nu har jag lagat mat och slagit in alla julklappar. Ska sitta och pilla med hemsidan och förtränga att jag borde lägga in sill, göra julgodis, städa, gå iväg med sopsorteringen och färga håret och allt annat jag säkerligen borde göra.

Antar att fler har det som jag och antagligen värre dessa dagar. Enda skillnaden är väl att de flesta av er inte whinar om det.

Stämningsfulla kramar till er alla!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post3