Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Long time, no see

VardagligtPosted by Anneli 23 Aug, 2011 11:26
Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Här i alla fall. Jag orkar inte gå in på allt som har hänt sedan januari, jag antar att de flesta som läser här vet det mesta av vad som har hänt och att det nu också är löst. Så har jag också ett tag känt att jag har saknat att skriva, så nu är det alltså dags igen.


I skrivande stund är det mindre än en vecka kvar till skolan börjar och sommaren är slut. En sommar som för min och Eriks del har inneburit en hel del resande och mycket som ska hinnas med inför det som komma skall :)


För tillfället sitter jag och pillar med blogg och blogginställningar istället för att skriva på uppsatsen (ja, den uppsats som legat i träda sedan 2008, just den) som jag egentligen borde. Har äntligen funnit kraft att börja skriva på den igen och faktiskt går det ganska bra. Ingen ångest än så länge och jag har inte kört fast heller.


Så livet lunkar på. Bloggen skakas till liv. Kommer nog att skriva snart igen.----------------------------- Jag och Katja vid Golden Gate Bridge, sommaren 2011 -------------

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post44