Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Inför skolstarten

VardagligtPosted by Anneli 27 Aug, 2011 16:39
Mycket motvilligt har jag nu bytt ut böckerna i pedagogik mot böcker i företagsekonomi i min hylla. Jag ser inte direkt fram emot den här terminen, men ändå så känns det skönt att komma tillbaka i rutiner och så igen efter sommaren. Jag vet att alla inte håller med mig där, men jag tycker om skolstarten. Den är full av förväntan och jag själv känner mig motiverad. Jag hoppas att det kommer att hålla i sig. Som sagt så har jag en del annat som upptar min koncentration och stora delar av min tankeverksamhet.


I alla fall har jag lyckats låna en bok till första kursen och köpt de andra begagnat. Vi (jag+Erik) var hemma hos ett par kompisar idag och jag berättade att jag skulle läsa företagsekonomi och vilka delkurser vi skulle läsa. Då visade det sig att hon hade böckerna till nästa delkurs, senaste upplagan och allt som jag kunde få låna. Riktigt gott. Behöver inte tänka alls på det nästa period alltså. :) Vi var hemma hos dem för att hälsa på deras nya katter, Joker och Kleva, som de har köpt hos en av uppfödarna som vi har parat Emser med. De var jättesöta!


Ikväll blir det konsert på Debaser Slussen. Eriks favoriter Front Line Assembly ska spela, så det blir en tur in till stan för oss. Men resten av helgen SKA jag skriva uppsats.

------------------------------------------ Bild på Itzhak när han var liten ------------------------

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post47