Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Fest!

VardagligtPosted by Anneli 28 Aug, 2011 20:09
Som många av er vet så hade jag och Erik tänkt fly till Yasuragi när jag fyller jämnt med tanken om att de som vill följa med och fira är välkomna att göra det. Jag känner inte för att ha någon stor fest för obvious reasons och ville dessutom passa på att göra någon aktivitet som även en tjockis kan få ut någonting av. Idag kollade vi lite priser och så och efter en del kalkylerande så kommer vi inte ta oss råd att åka. Vi funderade lite på alternativ och kom fram till ett schysst alternativ. Så, det som kommer att hända första helgen i november, närmare bestämt 5:e november är att vi kommer att gå på Sakura, en japansk restaurang och om det blir några stycken som vill följa med så kommer vi att boka ett karaokerum! :)


Efter det kommer jag och Erik att bo på hotell, som vi tror så blir det Anglais, vilket även andra är välkomna att göra om ni inte är från stan, alternativt finns vår lägenhet att låna och vi kommer nog försöka hyra gästlägenheten också.


Är ute i ganska god tid eftersom en del behöver planera och så. Jag kommer också att göra ett litet facebookevent, men i princip så är vem som helst välkommen, som känner att den vill vara med.


Det var en ganska pissig kväll igår och dagen idag har varit ganska avslagen. Har börjat läsa de trevliga företagsekonomiböckerna, det har spöregnat och jag har hasat runt i mysbyxor. Dagen avslutades dock trevligt med vinst för united med 8-2 (!) mot Arsenal samt ett besök på Korat i Sickla. Senare blir film.Avslutar med några bilder från min 25-årsfest. Det blir nog lite lugnare att fylla 30 :)

  • Comments(3)//www.annelibackman.se/#post48