Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Fulltecknad lördag

VardagligtPosted by Anneli 03 Sep, 2011 19:28
Idag har det varit en innehållsrik dag. Jag och Ekan gick ner till Sickla och spanade in loppis, marknad och liveframträdande på scenen. Varmt, soligt och lite drygt 20 grader i solen. Fyndade lite också faktiskt. 4 CD-skivor, bl.a. en med Liaisons Dangereuses för 5 kr! Rena rånet. Shoppade lite barnkläder också, bland annat en pyjamas. Lunchade på Garden och fikade med Lina, Magnus och lilla Charlie på Bistro Voltaire. Spanade också på lite möbler tills det är dags att möblera om lägenheten. Helgen efter nästa helg är det dags för extreme home makeover här hemma. Då blir vardagsrummet sovrum/arbetsrum och sovrummet blir TV-rum.


Har också hunnit med en del plugg idag, har läst ikapp och läst lite inför grupparbete på tisdag. Ingen rast och ingen ro, fullt ös redan från början. Det som håller mig uppe är att jag inte kommer att läsa sista sjuochenhalvan, det gör det lite lättare. Det är svårt nog att koncentrera sig på det man ska ändå, när det är så mycket som händer just nu.


Slutligen måste jag skriva lite beröm om min man. Vi har rensat ut säkert 20 t-shirtar ur hans byrå idag som ska till UFF. Blev en helt tom låda i byrån, vilket lär behövas. All plats och all förvaring kommer nog att behövas :)


Imorgon ska vi på visning på en lägenhet. En 4:a (!), två badrum, 93 kvm för

1 690 000 accepterat pris, bara ett par stationer längre ut. Vi undrar såklart vad som är galet och måste åka dit och kolla. Det är nämligen ganska precis vad vi gav för vår lägenhet som är en tvåa på 60 kvm. De hade en trea också för 1 390 000 accepterat pris. Den var det iofs utsikt över en ICA Maxis parkering på, men ändå. Nära att handla blir det ju :)  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post50