Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

vardag, september

VardagligtPosted by Anneli 20 Sep, 2011 19:10
Hösten är här på allvar och så även den vardagliga lunken. Det är ganska mycket i skolan, dagarna blir långa och jag är ganska trött när jag kommer hem. Erik är också sliten eftersom han inte vet hur hans arbetssituation kommer att se ut efter årsskiftet. Så vi gör vårt bästa för att hitta lite livskvalitet, och ser fram emot att det ska bli januari såklart!


Idag har jag varit hos studievägledaren, och det verkar som om det bästa är om jag kan läsa den sista delkursen nu, även om jag kommer att missa tentan, för att annars måste jag krångla med CSN och försöka få till 5 veckor senare. Jag kommer dock inte att kunna få med mig några kreditpoäng, eftersom de inte går att spara, men jag får väl se till att spika tentan, så att jag inte blir beroende av de poängen.


Jag ser också fram emot min födelsedag, men jag väntar på att några ska svara på eventet. Självklart hoppas jag att alla jag bjudit in kommer, men jag vet att det är ganska svårt att få till en helg när alla kan. Jag och Erik kommer i alla fall att boka ett hotellrum och unna oss lite lyx i novembermörkret.


Nu blir det lite film, ha det bra god vänner!


Hittade bannern från gamla bloggen, appropå vänner och de som står mig närmast!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post57