Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Hjärta, smärta

VardagligtPosted by Anneli 23 Sep, 2011 20:17
Det känns för jävligt att skriva någonting som på minsta vis kan anses som klagomål. Jag är egentligen superlycklig och ser med fröjd magen bli större från vecka till vecka. Dock är det så att ryggen börjar ge sig till känna, och det ganska rejält. Har svårt att sitta ner mer än en halvtimme i sträck, vilket gör att föreläsningar och seminarium är ganska jobbiga. Jag tänker också på hur många veckor det är kvar och det kommer ju inte att bli lättare. Ska till barnmorskan nästa vecka, får se vad hon säger. Jag har köpt ett ryggbälte för att avlasta ryggen något, och kanske tränar jag upp lite muskler med den simning som jag och Julle ägnar oss åt åtminstone en gång i veckan. Jag vågar nog faktiskt skriva ägnar, eftersom vi nu varit duktiga tre veckor på raken och på måndag kör vi igen. Vi är också duktiga på att äta lunch och glass och dricka kaffe, men det talar vi inte lika högt om. :)


I övrigt är allt på topp, och det har inte hänt så mycket sedan jag skrev senast. Förra helgen var vi till återbruket med en massa skrot, för att sedan åka hem till Anastassia för att hämta nya saker. Vi fick en säng, en resesäng, en stol och tillbehör till sängarna. Jätteglada är vi för det och förrådet börjar bli fullt med saker :)


I övrigt sitter jag som sagt och tentapluggar. Tenta om en vecka, men det är mycket som ska gås igenom och en massa tid faller bort nästa vecka när jag ska till barnmorska osv. Känner ganska lite press på betyg dock. Nu är det klara och gå vidare som gäller, så att jag kan vara hemma från januari sedan med gott samvete.


Imorgon blir det en post om veckans tippning jag vet att ni ser fram emot detta med spänning, hur ska det gå med Ekans massiva försprång? Men ni får ge er till tåls tills imorgon. Kram på er!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post59