Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Stressad

VardagligtPosted by Anneli 20 Oct, 2011 08:42
Har det förbannat hektiskt just nu. Redovisningskursen är tuff, tempot är högt och arbetsbelastningen lika så. Mycket som ska in på fem veckor och kursansvarig gör inte direkt några snälla tentor. Så jag sitter från morgon till kväll med debet, kredit, skatteregler, semesterlöner, bokslutsposter, kassaflöden och rabblar kontonummer och fyller i tabeller när jag sover. Sammanbrott till följd av detta, hormoner, ryggont, höst och Eriks situation på arbetet. Har inte bloggat så mycket, har inte hunnit helt enkelt. Jag förstår att ni med spänning undrar hur det ligger till i tipstävlingen, men ni får ge er till tåls till helgen.


För i helgen ska jag ta mig ledigt från böckerna och åka till Dalarna och smygfira födelsedag en aning för tidigt. Erik åker till Belgien nästa helg och sedan helgen efter det blir det fira på hemma plan. Det känns kul. Något att se fram emot.


Bebban mår i alla fall bra och far runt i magen och boxar mamma i revbenen. Mamma mår också bra, förutom ryggen som är helt jävlig stundtals och så har jag fått några konstiga utslag på magen. Hade läkartid i tisdags, som tyvärr uteblev, men har ny tid nu på tisdag. Går till barnmorskan varannan vecka, och det är ganska skönt att känna att de håller koll.


Nu måste jag tillbaka till böckerna.


Ha det gott go vänner!
Hemma på Becksjudarvägn

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post64