Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Upsides and downsides

VardagligtPosted by Anneli 01 Nov, 2011 13:59
Två dagar innan tentan och jag har fortfarande stora kunskapsluckor. Räknar som en idiot, men både ryggen och hormonerna jobbar emot mig. Är trögtänkt som få, verkar inte kunna memorera saker och kan dessutom inte sitta mer än 20 min åt gången vad det verkar. Jag går dit och skriver och satsar på omtentan som kommer om en månad istället. Jag vet att jag inte kan göra mer än vad jag redan gör, jag sitter långa dagar och jag lovar at jag har fått mina första gråa hår över detta. Hur någon över huvud taget kommer på tanken att arbeta som revisor eller utbilda sig till ekonom är för mig en större gåta än någonsin.


Istället för att plugga idag på förmiddagen så åkte jag till P i Trångsund, fick fika och sängkläder till lillan med mig hem. Fick också ett tunnare täcke som kommer att bli perfekt i sommar. Väl hemma fick jag infon att åkpåsen kommit, den ligger på direkten i Sickla och bara väntar på mig. Ska hämta den imorgon och nu börjar det bli komplett här hemma. Vagnen är hämtad i Dalarna och en massa andra saker står på vinden. Det börjar bli på riktigt nu!


------------------------------------------- Åkpåse ----------------------------------------


Och till helgen blir det firande. Jag har sett fram emot det här så länge och det är faktiskt ganska många som kommer. Som det ser ut nu så blir vi 17 stycken! Var lite orolig också att ingen skulle sjunga, men det är flera som har sagt att de är peppade på karaoken, så det låter hur bra som helst tycker jag!


På söndagen blir det lite fika hemma hos oss och Eriks föräldrar kanske kommer också.


Hoppas ni har det bra i novembermörkret. Idag är det riktigt grått på Finntorpsberget i alla fall. Alla löv i princip har fallit av och jag sitter i min ensamhet och skriver. Erik är i Belgien tills på fredag och det är lite ensamt här hemma.

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post68