Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

30 rocks!

PersonligtPosted by Anneli 06 Nov, 2011 15:29
Personligt, vardagligt, festligt och lite Ankan tippar. Slutet på den här veckan har verkligen innehållit allt!


Tenta i torsdags. Nervös. Förstod att det skulle bli en riktig prövning. Jag var också orolig för hur det skulle fungera att sitta stilla länge och skriva eftersom jag utgick från att jag skulle behöva sitta mer än de två timmar som jag normalt brukar sitta. Det visade sig vara fri placering, vilket gjorde att jag kunde resa mig upp när jag ville och med ryggbälte på var det faktiskt uthärdligt. Öppnade tentan och trodde att jag skulle ramla genom golvet. Uppgifterna var riktigt, ordentligt svåra. Satt i nästan tre timmar innan jag lämnade in och känslan efteråt var svårdefinierad. Många chansningar och en del som jag inte ens försökt på. Det blev ett samtal till Belgien till en maktlös äkta make som förmodligen kände sig ganska otillräcklig inför att vara bra många mil från en gravid och mycket upprörd fru. Vågade inte rätta tentan ensam. Tanken på att få göra om allt detta kändes övermäktig.


På fredagen var jag och hämtade Erik och hans kollega Claes på Arlanda. Det var så skönt att han var hemma. Han lovade också att inte åka ifrån mig mer innan bebban kommit. Jag försökte säga att dessa fyra veckor (28-32, jag var i vecka 30) är de mest jobbiga hormonellt sett, eftersom barnet växer fort och det är svårt för mamman att hänga med. Men att vara två om det in i det sista kändes inte helt fel. Det blev en lugn fredag med häng med syster, svåger, Julia och Christer i Apudden. Erik var trött och stannade hemma.


Sedan var det då lördag, igår, med planerad festlighet. Erik och jag hade lyxat till det lite med hotellrum bokat, så vi åkte in till stan tidigt för att kolla lite fotboll, såklart, det är ju lördag. Det blev fina resultat, Newcastle och Man U vann båda och undertecknad skrapade ihop hela 9 rätt mot Ekans 7 och jag har därmed knappat in efter förra veckans fiasko (som jag inte ens orkat skriva om, vi glömmer det bara helt enkelt). En poäng upp för Erik nu, men det tar jag nästa vecka.

Fotboll på Jameson Pub på Folkungagatan, mat på Sakura och karaokesång i källaren.


Sedan bar det av mot Sakura, Japansk restaurang och Karaokebar. Hela 22 stycken var vi vilket var trevligt. Maten var god, servitrisen en aning sur men det kompenserades av en trevlig och tillmötesgående kypare som lät oss vara fler än de 14 som sagts vara okej i karaokerummet. Jag var helnöjd och jag hoppas att alla som kom också var det.


Tack allihop som förgyllde i alla fall min kväll. Det var så kul att se alla och jag önskar att kvällen varat längre. Och er andra som hört av sig på andra sätt, det värmer lika mycket det!


Idag är jag officiellt 30 OCH jag vågade rätta min tenta och det visade sig på den preliminära rättningen att jag klarat mig! Inte med alldeles mycket marginal, men tillräckligt för att jag vågar tro på att jag inte har kuggat. Fortsatt fantastisk helg alltså. Ikväll blir det lugnt, imorgon kör vi igång med marknadsföring.  • Comments(2)//www.annelibackman.se/#post69