Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Fredag

VardagligtPosted by Anneli 11 Nov, 2011 13:47
Efter förra periodens slit så kommer nu en period av lite mer lugn. Denna inledande vecka har jag verkligen tagit det lugnt och sakta men säkert börjar jag känna mig som människa igen. Har tagit långluncher, shoppat lite, efterfirat födelsedag och småläst lite i nya boken, som faktiskt verkar spännande. Föreläsningarna har varit bra och marknadsföring kan nog bli ganska kul.

Nyss var jag nere i Sickla. Skulle köpa kattsand och tänkte då dessutom passa på att byta batteri i Eriks klocka som vart död sedan i våras. Gick in på stjärnurmakarna som skulle fixa det på 10 min. Kommer tillbaka efter dryga kvarten och fick reda på att det inte alls var batteriet, utan hela urverket som gått sönder och behöver bytas. 900 kr ca skulle det kosta, men han tyckte egentligen att klockan var för gammal för det. För gammal!? Jag köpte den till Erik i 30-årspresent, ska inte en klocka som i alla fall kostar några tusenlappar hålla i mer än fem år!? Blev lite ledsen, jag köpte den till honom för att det skulle vara något att ha kvar, och nu kommer en urmakare och säger att den är för gammal. Jag bad att få tänka på saken och gick därifrån. Lite uppriven som sagt, men det får väl bli upp till Erik att bestämma om vi ska byta eller inte. :(

Men i övrigt är allt fint som sagt. I helgen blir det en snabb tur till Västerås för att hälsa på Eriks föräldrar samt att titta på och förhoppningsvis köpa bilbarnstol. Känner att jag vill passa på att förbereda lite här hemma när jag har tid och energi. Nästa delkurs kommer att bli galet jobbig. Även om jag inte ska skriva tentan så kommer jag försöka att ligga i fas för att få det mindre jobbigt sedan. Har hört mardrömshistorier om denna delkurs som sagt.

Nu blir det lite fredagsstädning. Trevlig helg!

  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post70