Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Trött idag

VardagligtPosted by Anneli 15 Nov, 2011 12:43


Sov ända till halv åtta i morse, utan att ha behövt gå upp på toaletten. Jag borde alltså vara pigg, men istället går dagen så otrooooligt segt. Är låg, känner mig trött, har ont i ryggen på fler än ett sätt och har varit mer eller mindre illamående sedan i fredags. Skulle egentligen vilja ha en kopp kaffe, men orkar inte gå till affären och köpa mjölk, så då får jag vara utan! Sitter och försöker få plugg gjort, men att producera text eller förstå vad jag läser eller att förstå något över huvud taget funkar rätt dåligt just nu så tempot är lågt. Tur att detta är grupparbete. Tur att vi inte har några hemtentor denna termin och tur att jag bara har en tenta kvar, innan det är dags att dra ner på tempot ordentligt. Jag längtar så efter det. Räknar veckor både tills bebis kommer och tills nästa tenta är gjord och fram till jul. Det är inte så långt kvar nu. 60 dagar till beräknat datum och det är kanske inte så konstigt att hjärnan hellre fokuserar på målande av skötbord än marknadsföringsprinciper.


Antar att situationen inte direkt blir bättre av att Erik har mycket att göra på jobbet. Han jobbar långa dagar och ända verkar det som om han har hur mycket som helst att göra. Mer och mer läggs på i och med att dagen då de ska lämna avdelningen närmar sig. Tycker synd om honom också, men två personer utan ork under samma tak leder så lätt till onödiga konflikter. Vi bråkar inte direkt, men jag blir ledsen när jag söker efter stöd som jag inte riktigt känner att jag får (även om mitt rationella jag vet att han gör allt han kan och orkar för att jag ska orka). Han reagerar istället med att sluta sig mer än vanligt, och vår kombination är kanske ganska dålig.


Men ett par månader kvar som sagt. Mörkret närmar sig och vi har en del ljusglimtar på vägen. Ska åka och hälsa på Sussie första helgen i december, något som jag ser fram emot. Föräldrautbildningen känns också spännande och nästa gång jag ska till BMM ville Erik följa med och lyssna på det lilla hjärtat som bankar där inne. Så det ska nog gå detta, och hur trött och nedstämd jag än är så skulle jag aldrig vilja byta bort det som vi har och går emot nu. Och hur jobbiga en del dagar än må vara så räcker det med att tänka på all skit som vi gick igenom förra vintern så blir jag varm och glad igen. Vi är ändå lyckligt lottade, jag och Erik.


  • Comments(0)//www.annelibackman.se/#post72