Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Första veckan

PersonligtPosted by Anneli 30 Jan, 2012 20:38
I morgon är det en vecka sedan vi kom hem och denna korta tid har varit intensiv. Jag var så trött när vi kom hem, mycket tröttare än vad jag trodde på BB att jag var. Inte blev det bättre av att jag första natten inte kunde sova alls för att jag hela tiden ville se att hon andades. Ammade och slet och försökte att inte gå sönder. Tröttheten och oron tog ut sin rätt i lördags och Erik fick trösta en ledsen mamma som kände sig otillräcklig. Först igår vände det helt och idag känner jag mig tillbaka på banan.


Men naturligtvis är det underbart också. Lilla Vera är underbar och vi har hunnit med massor! På torsdagen var det återbesök på SÖS och hörselscreening. På fredagen hade vi vårt första möte med BVC. Det mesta ser bra ut, men hon har ännu inte vänt i vikt så det blir ett återbesök nu på fredag för att kolla igen.
I lördags var stolta farmor och farfar på besök.


Och i söndags var först Daniel här och sedan på kvällen var moster Perni på besök.Imorgon kommer (förhoppningsvis inte) Julia på besök och så ska vi till Eriks jobb en sväng och hälsa på. Nu blir det god natt för den här gången.  • Comments(3)//www.annelibackman.se/#post91