Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Insomnia

VardagligtPosted by Anneli 03 Nov, 2017 20:12
Jag har sovit jättedåligt några nätter. Har haft svårt att somna om på nätterna och hinner som bäst somna om en liten stund innan det är dags att vakna igen och amma eller stiga upp och påbörja dagen. Detta i kombination med barn på höstlöv har gjort att jag är helt slut. Igår gick jag och lade mig innan nio med en massiv huvudvärk. Idag har jag varit tung i huvudet, trött och ångestfylld. Ett toalettbesök på Nacka forum med tre ungar höll på att göra att jag gav upp. Till er med barn som inte sover på nätterna; hur gör ni? Hur tar ni er igenom dagarna? Sitter ni också ångestsvettiga? Eller vänjer man sig? Är jag extra känslig? För att jag klarar verkligen inte ett par nätter med lite sömn. Jag trasar sönder. Jag vill ingenting. Vill helst inte träffa någon, jag vill inte ha ljud, jag kan inte bilda meningar och jag tror att huvudet ska explodera om barnen exempelvis blir osams. Idag exempelvis fick jag backa flera gånger, för att jag kom inte ihåg hur jag tagit mig från punkt A till punkt B. Eller vad jag skulle göra på punkt B. Jag har letat efter saker som stått rakt under näsan, jag har brutit ihop för ett mindre glatt besked och jag har fått ångest över en situation där jag har svårt att välja vilket alternativ som är bäst.

I natt önskar jag mig inget hellre än god sömn. Några sammanhängande timmar. Jag vill kunna tänka klart och jag vill orka vara med min familj och helst lite annat umgänge med behållning. Snälla? Jag är så trött.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ankeli 08 Nov, 2017 09:45

Tack Anna! Styrkekram till sig också och tack för din ärlighet!

Posted by Anna Viksten 05 Nov, 2017 20:59

Hej! Du är inte ensam, just nu är jag också jätte trött, men vill inte vara det, gillar inte mig själv då. Jag blir gnällig, arg, orkeslös i hela kroppen. Tycker så illa om mig själv då och vill bara vara som vanligt. Ibland tänker jag att det är nåt fel på mig, men det är det inte, jag är bara trött och behöver sova. Så när man inte får sova, blir det liksom inget kvar av mig...jag försöker bara ta mig igenom de trötta dagarna. Sova kl 20, hämta hem mat. Ta en promenad till havet, andas havsluften, ta ett bad hemma, lyssna på bra podd. Försöker ge mig själv det jag tänker att jag behöver, ibland funkar det. Men ibland är man liksom för trött för det också, då hjälper för mig bara att lägga sig med barnen varje kväll tills det blir bättre. As tråkigt men för mig livsviktigt! Stor styrkekram från Anna Viksten