Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Intervju

ProfessionelltPosted by Anneli 04 Mar, 2010 15:26
Idag var jag på (en till) anställningsintervju. Detta var som elevassistent på en skola på Lidingö. Egentligen hade jag inte så mycket förväntningar, jag har redan ett halvtidsjobb på gång som med tiderna skulle passa bra för mina komvuxstudier. Ändå så kände jag någonting här. Att jobbet skulle vara rätt för mig. Det är ju det jag har velat göra ett tag nu, ta hand om ett barn med särskilda svårigheter för att jag tror att det är något jag skulle göra bra. Denna tjänst är också på deltid. 75 %, och det kommer att bli svårt att få ihop med mina studier på komvux. Men kanske går det att ändra sig och säga att man vill läsa på kvällstid istället. Som sagt så känner jag att jag skulle vilja göra detta fram till sommaren.

Här har jag sökt jobb

Förresten mådde jag skit under intervjun. Har varit förkyld under veckan, och jag vet inte om sånt kan sätta sig i leder eller något, men jag har haft så förbaskat ont i nacken. Inte som nackspärr utan mer som en stelhet på båda sidorna. Fläskade i mig dubbel dos värktabletter innan jag gick och med lite kaffe och frisk luft mådde jag hyfsat när jag kom fram. Intervjun var på ett café i Hammarby Sjöstad, och eftersom lokaltrafiken är som den är (i princip måste jag in till slussen, ta tunnelbana och sen tvärbana för att ta mig dit) så fick det bli en promenad på 20 min i snålblåsten. Som om det inte är svårt nog att sitta och bli grillad, man ska dessutom göra det under the influence... av feber och Eox.

I helgen kommer syrran och jag gläder mig! Hon kommer till T-centralen på lördag och jag har saknat henne. Vi ses alldeles för sällan. Får se vad vi hittar på, det är lite för kallt för balkongfylla så det kanske blir en tripp till det där Tikistället som jag, Ekan och Mankan var på förut. Har velat gå dit igen, men det har inte blivit av.

Nu ska jag äta någonting och spana i mina böcker som jag köpt på bokrean. Två kokböcker förstås. Köpte en deckare till Ekan också.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kulia :) 04 Mar, 2010 18:14

Å va roligt att du vart på en intervju på nått som du faktiskt vill ha! Du är underbart duktig så jag hoppas för Lidingös eget bästa att dom väljer dig. Håller alla tummar!!! Krya på dig. Ser fram emot att ses på lördag!!! Kramis