Ankelis blogg

Ankelis blogg

Denna blogg handlar om mig

Här skriver jag om det som faller mig in. No hidden catch, no strings attached.

Fullt upp!

ProfessionelltPosted by Anneli 30 Mar, 2010 16:22
Här var det inte uppdaterat på ett tag. Anledningarna till det är flera. Dels så har det väl inte hänt så värst mycket. Jag fick inget nytt jobb, jag blev erbjuden en annan tjänst, men då hade jag redan tackat ja till halvtid på Igelboda. Surt sa räven, men ändå ganska skönt att arbeta på ett ställe där jag kan rutiner och känner både barn och vuxna. Jag börjar arbeta nästa vecka, och fram tills dess har jag tagit mig lite ledigt eftersom jag har börjat läsa matte. Sällan har väl självförtroendet fått sig en sådan törn. Fan vad det är mycket nytt att lära, gammalt att repetera och tempot är helt galet högt! Har läst en och en halv vecka och snart väntar nationellt prov! På fem veckor ska det vara klart, och tittar man på schemat så är det arbete 7 dagar i veckan som gäller för att man ska hålla sig med. Har en känsla av att jag kanske har tagit mig lite vatten över huvudet med att arbeta samtidigt, men det får bära eller brista. Förmodligen så bär det, brister det så är det inte så mycket att göra.

Nästa helg är det dessutom högskoleprovet. Har pluggat en del till det också, inte så mycket som jag kanske borde, men ändå så pass att det borde räcka till ett hyfsat resultat. Kanske. I bästa fall.

I helgen är det i alla fall påsk, och då tänker jag faktiskt ta mig tid att göra lite annat. På torsdag åker jag och Erik och Davor och en tjej till till Hasseludden på SPA. På lördag åker vi till Dalarna en ultrasnabbis och sedan, på söndag är det dop till lilla Tilly och jag ska bli gudmor! Träffade dem i torsdags och det var så kul att träffa Sussie och Tilly är så söt och snäll! En otroligt härlig unge!

Jag ska försöka skriva oftare, kanske behöver skriva av mig lite mitt i pluggkrisen. Puss och våriga kramar till er alla! Katterna har suttit i solen på balkongen hela dagen!!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kulia :) 06 Apr, 2010 19:56

Hoppas både dop å spa var mysigt. Du kommer bli en underbar gudmor. Matten är bara siffror å dom faller på plats snabbare än du anar ska du se :) Kämpa på!!!